top of page

Konsultointipalveluita

Laaja kokemus innovoinnista ja uusista teknologioista

Voinko auttaa?

Yrityksen sisäisen kehitystyön rinnalla minulla on ollut mahdollisuus tarjota konsultointipalveluita monille hienoille asiakkaille, Alta löydät muutamia esimerkkejä, millä tavoin voisin tuoda lisäarvoa myös sinulle ja organisaatiollesi.

Soittele tai laita sähköpostia.

Vesa Erkkilä

Founder

490 Innovations Oy

+358 40 548 1739

vesa.erkkila(at)490.fi

  • LinkedIn
Kasvokuva 2023 B_edited.jpg
Commercial Buildings

Löydä uutta liiketoimintaa

Maailma on täynnä mahdollisuuksia. Mutta juuri oman yrityksen osaamiseen, strategiaan ja markkina-asemaan sopivan uuden liiketoiminnan löytäminen ja käynnistäminen ei ole yksinkertaista.

 

Autan sinua löytämään uusia alkuja ja hahmottamaan uusia polkuja.

Desk

Selvityksellä selville vesille

Jatkuvasti muuttuvan maailman, tekniikan ja toimintaympäristön takia kaikissa organisaatioissa nousee jatkuvasti esiin uusia asioita, joita pitäisi ymmärtää ja hahmottaa. Selvityksen avulla pääset selville vesille vaikeassakin asiassa.

Tähän mennessä olen tarjonnut selvityspalveluita Medialiitolle, Huoltovarmuuskeskukselle ja myös yrityksille. Selvitykset ja niiden aiheet ovat luottamuksellisia, mutta asiakaspalaute on ollut hyvin positiivista.

Desk
Organised Files
Colorful Notebooks

Tiivistelmillä tuottavuutta

Pitkien, kerronnalliseen muotoon tehtyjen ohjeiden ja muiden dokumenttien lukeminen jää kiireisen työelämän keskellä monesti tekemättä. Samalla menetetään se hyöty ja osaamistason nousu, jonka organisaatio saisi, jos työntekijät omaksuisivat halutut tiedot. Kun laajasta tietomäärästä etsitään valittujen kohderyhmien/työroolien kannalta oleelliset asiat ja tiivistetään nämä yksinkertaisiksi lauseiksi, omaksuttavan tiedon määrä muuttuu kohtuulliseksi ja hallittavaksi.

Tästä linkistä voit ladata esimerkkidokumenttina Medialiiton tilauksesta luodut Kybersuositukset.  Osa sisällöstä on laajasta aineistosta tiivistettyä tietoa, osa prosessin aikana kerättyä uutta tietoa.

bottom of page